Даска за пеглање

 Шифра  15-90041
 Модел  GANN
 Тип  RG-002
 Состав  иверка 16мм, термометал платно, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм, метален држач за пегла
 Димензии надворешни  1470x320мм
 Простор за пеглање  1140х320мм
 Висина  три (3) нивоа 85-80-75 см
Даските имаат повеќе различни дезени, со секоја нарачка добивате минимално 3-5 различни а истите се менуваат со пристигнување на нови.
Со договор за нарачка на повеќе од 200 даски можеме да договориме истата да иде со Ваш флаер, бренд, баркод и друго.
 Производител  Мастор ГАНН Увоз Извоз ДООЕЛ Скопје

Производот е достапен во ⬇⬇


  • ВАЛ ДООЕЛ Прилеп - Бул. Гоце Делчев  49ª  (www.val.mk ↗)

  • МАСТЕР Интер ДООЕЛ Скопје - Аеродром (бивша Стела)

  • ТЕСНИМ Комерц ДООЕЛ Скопје - ул.Севастополска бр. 21 (Пластичарска улица)

  • КОЛОР - Метал Трејд ДООЕЛ Скопје - нас. Аеродром

Прашање (Нарачка)

Прашање (нарачка) во врска со Даска за пеглање