Миксер за пијалоци 30W

Шифра  15-40001
Модел  GANN
Тип  RG-401
Паковање
Мастер кутија 12 парчиња
Боја  бела, црна, црвена
Моќност  220V-50Hz-30W
Брзини  1
Oдличен за правење сите видови на кафиња, коктели, милкшејк и др...
1 година гаранција
Состав:
  • ABS пластика
  • Инокс 18/10

Одобение од дирекција за храна

Производител     Мастор ГАНН Увоз Извоз ДООЕЛ Скопје

Производот е достапен во ⬇⬇


  • ВАЛ ДООЕЛ Прилеп - Бул. Гоце Делчев  49ª  (www.val.mk ↗)

Прашање (Нарачка)

Прашање (нарачка) во врска со Миксер за пијалоци 30W