Macedonian Albanian English Directions  Facebook     

ДАСКИ ЗА ПЕГЛАЊЕ

ПРОДАЖБА НА ГОЛЕМО

ПРОИЗВЕДЕНО ВО МАКЕДОНИЈА

Иверка 16мм, платно, сунгер, метална цевка, држач за пегла...

 

 • Даска за пеглање RG-002
  RG-002
 • ММ-800
  ММ-800
 • Мини даска за пеглање MM-005
  MM-005
 • MM-007
  MM-007