Мини даска за пеглање

Шифра 15-90031
Модел GANN
Тип RG-003
Состав иверка 16мм, памучно платно, сунгер 5мм, пластични ногарки, метален држач за пегла
Димензии 650x240х40мм

Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има пластични ногарки со висина од 4 см  така да може да се користи за пеглање и на сите површини мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само 1.7 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места.

Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има ногарки со висина од 4см  гумички на истите така да може да се користи за пеглање и на сите површини како и мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само ±2,1 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места. - See more at: http://argos.mk/proizvod/8/15-90031.html#sthash.EFvWuHBG.dpuf
Даската е многу практична поради нејзините мали димензии, истата има ногарки со висина од 4см  гумички на истите така да може да се користи за пеглање и на сите површини како и мазни, стаклени површини, кревети, бироа, а поради нејзините мали димензии може да се сокрие позади било кој орман, работно биро, исто така е лесно пренослива тежи само ±2,1 кг и може да влезе во секој багажник, така да е погодна за носење на одмор, викендица,  практична за студентски домови и на многу други места. - See more at: http://argos.mk/proizvod/8/15-90031.html#sthash.EFvWuHBG.dpuf
Даските имаат повеќе различни дезени, со секоја нарачка добивате минимално 3-5 различни а истите се менуваат со пристигнување на нови.
Со договор за нарачка на повеќе од 200 даски можеме да договориме истата да иде со Ваш флаер, бренд, баркод и друго
ПроизводителМастор ГАНН Увоз Извоз ДООЕЛ Скопје

Производот е достапен во ⬇⬇


  • ВАЛ ДООЕЛ Прилеп - Бул. Гоце Делчев  49ª  (www.val.mk ↗)

  • МАСТЕР Интер ДООЕЛ Скопје - Аеродром (бивша Стела)

  • СВЕМА Комерц ДООЕЛ Скопје - Ново Лисиче (карши поштата)

  • ТЕСНИМ Комерц ДООЕЛ Скопје - ул.Севастополска бр. 21 (Пластичарска улица)

Прашање (Нарачка)

Прашање (нарачка) во врска со Мини даска за пеглање
5 + 5 =
Анти спам заштита