Модел  Тип  RG002  Состав  иверка 16мм, термометал платно, сунгер 5мм, метал цевка ф-20мм  Димензии...
Модел  GANN Тип  RG-401 Боја  бела, црна, црвена Моќност  220V-50Hz-30W Брзини  1 Oдличен за правење сите видови на кафиња, коктели, милкшејк и др...

Задоволни купувачи

Скопје, Бул. Партизански одреди 27 , спроти пазарчето:” Буњаковец” работнo време: секој ден: 09-20...

Биди прв, пријави се

 

Контакт

 
Мастор ГАНН,
ул. Горно Лисиче бр. 148Б
1000 Скопје,  Македонија
тел: +389 70 363 282
Емаил: gann@gann.mk

Македонски производи

Фејсбук

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.